Over ons

Bart van Veghel

Toen ik in 2009 na jaren full time sporten bijna flauw viel tijdens het geven van een training kwam ik erachter hoe belangrijk voeding is in combinatie met op de juiste manier trainen. Ik kwam in aanraking met een personal trainer en ben meteen aan de slag gegaan met mijn voedingspatroon. Na een half jaar had ik een totaal ander voedingspatroon waardoor ik meer energie kreeg, ik sterker en fitter werd en vooral productiever en meer gefocust ben geworden. 

Vanaf dat moment wist ik zeker dat ik anderen daar ook bij wilde begeleiden. Ik geloof erin dat je dat alleen bereikt met de juiste mind-set. Als je naar gezonde voeding kijkt dan zijn voor specifieke resultaten en aanvullen van tekorten supplementen essentieel. 

Daarom ben ik samen met Timo FITJ begonnen. We willen betaalbare kwaliteit leveren, The FitJ Lifestyle overdragen en vooral geen onzin en overload aan producten aanbieden. 

Wat voeding en supplementen betreft heb ik twee belangrijke richtlijnen. 

  1. Proberen, proberen, proberen, aanpassen, proberen, volhouden. 
  2. Als het voor je werkt, dan werkt het. 

Heb je vragen over supplementen, suggesties of interesse in coaching? 

Let me know! 

Groetjes Bart 

0631693316 

Timo Janssen 

Hey! Timo Hier. 21 jaartjes jong en al enige tijd volop bedreven in het trainen van mijzelf en andere mensen. In 2015 leerde ik Bart kennen nadat ik had gesolliciteerd op een baantje wat hij destijds aanbood. Het balletje begon te rollen toen Bart mij aannam als bootcamp instructeur. Na een jaartje werkzaam te zijn als bootcamp instructeur wilde ik meer. Ik ging een interne opleiding doen om bij Bart in de trainingsruimte binnen small group lessen te mogen geven. 

In de 4 jaar daarna heb ik veel geleerd over trainen, voeding, mindset en leefstijl. Toen ik in de zomer van 2018 geopereerd moest worden aan mijn been kwam ik thuis te zitten en daardoor kon ik mijn studie om gym docent te worden tijdelijk niet uitvoeren. 

Samen met Bart besloot ik om naast het geven van training deze shop te starten waarbij we met supplementen, sportmateriaal en kleding echt een tof en fit aanbod hebben. 

We gaan echt mega hard knallen om jou te helpen naar The Fitj Lifestyle! 

Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen dan hoor ik graag van je!  

Groetjes Timo 

0623003686