The Fitj Lifestyle Blog RSS

eiwitten, recept -

Kwarktaart in alle smaken... Voor de nerds onder ons kun je kwarktaart net als Harry Potter snoepjes maken (lees: smekkies in alle smaken, ja ik ben een nerd). Timesaver: Je kunt nu wat lezen over waarom en smaakjes enzo of meteen naar de ingrediënten en bereiding scrollen 😊 Waarom kwarktaart? Er zijn veel redenen om kwarktaart te maken. Allereerst is het gewoon lekker en (vind ik) leuk om in de keuken te staan. Maar het belangrijkste (vind ik ook) is dat het een voedzame verzadigende maaltijd is die je als ontbijt, lunch, diner of tussendoor kan eten. Hoog in eiwitten...

Meer lezen

energie, lifestyle, supplementen -

Wil je op basis van deze vlog contact met ons opnemen dan kan dat gewoon via onze contact pagina of als je naar deze pagina gaat door de whatsappbutton rechtsonder te gebruiken.

Neem contact op >>

Meer lezen

eiwitten, recept -

Banenenbrood: Eiwitten zijn voor de meeste doelen de belangrijkste voedingsstof en zouden de basis moeten vormen voor bijna elke maaltijd. Het is niet voor iedereen even makkelijk om aan je eiwitten te komen.

Daarom is het een goede optie om Wei (whey) eiwitten toe te voegen aan bepaalde recepten zodat het een eiwit bom wordt. Ideaal!

Meer lezen